Priopćenja & oglasi & obaviestiVijesti

Otisci života – bilo dobro ili zlo, sve ostaje zapisano u vremenu, prostoru, ljudskim dušama…

POSJETITE I POZOVITE prijatelje da lajkuju Facebook stranicu Web portala Otisci.net te na taj način budite dio tima koji učestvuje u razvojnoj kampanji istog.

Sve što se dešava ostavlja otiske u vremenu, prostoru, zajednici, ljudskim dušama i životima…

Otisci.net je zamišljen prvenstveno kao Web portal na kojem će u prvom redu, kroz objektivno izvještavanje, biti promovirane i prezentirane pozitivne vrijednosti Bosansko-hercegovačkog društva.

Na portalu akcenat stavljamo i fokusiramo se prvenstveno na pozitivne priče, kako iz ekonomije, kulture i tradicije, historije i nauke, politike, tako i na pozitivne događaje i priče iz života “običnih” ljudi, radi čega namjeravamo u potpunosti aktivirati i uslugu DOJAVI NOVOST – budi čitalac novinar dopisnik.

Uz gore navedeno, naš Web portal pratit će i sportska zbivanja, naučna dostignuća, studentske aktivnosti, udruženja građana, a bit će mnogo i zabavnog sadržaja.
Naravno, pisat ćemo i o negativnim stvarima u društvu, svakako u manjoj mjeri i to nam neće biti prioritet.
Naša vodilja je objektivno, istinito i nepristrasno izvještavanje i tih principa i postulata ćemo se držati, ne dovodeći u pitanje novinarske kodekse, držeći se etičkih i moralnih normi ponašanja koje podrazumijevaju istinske ljudske vrijednosti.

Naš potal Otisci.net bit će principijelan i slijediti nultu tačku tolerancije po pitanju vrijeđanja ili omalovažavanja drugih osoba, bilo po rasnom, etničkom, nacionalnom, ideološkom, vjerskom, političkom, kulturnom, ili po bilo kojem drugom osnovu, tu kompromisa ne smije biti.

Otisci.net trenno je u probnoj fazi rada i aktivno radimo na njegovom razvoju i usavršavanju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Provjerite i ovo...
Close
Back to top button