VijestiZdravlje

VITAMINSKA BOMBA ZA JAK IMUNITET

1 kašičica meda

 1 kašičica limuna

 1 kašičica čurekota

Razmutiti u čašu hladne ili mlake vode 2X do 3X dnevno. Recept može se koristiti preventivno za jačanje imuniteta ili za ublažavanje simptoma i ubrzanje oporavka*

*Ovaj recept je namijenjen kao dodatak prehrani i nije namijenjen kao lijek, tretman ili prevencija za Covid-19. Rezultati su individualni i zavise od brojnih faktora na koje ne možemo da utičemo, stoga ne garantujemo rezultate. U slučaju oboljenja posavjetujte se sa ljekarom.

Aktivni sastojak čurekot ulja (crni kim, nigella sativa) TIMOKINON se pokazao izvrstan protiv mnogih vrsta respiratornih bolesti, uključujući i SARS (Cov-2), raniju mutaciju koronavirusa (izvori 1 2)

Med ima jako antibakterijsko dejstvo, voda ne dozvoljava virusu da se zadrži u disajnim organima te ga tjera u jednjak gdje ga stomačna i limunska kiselina rastvaraju.

“Najbolja (i jedina prava) zaštita od koronavirusa je JAK IMUNITET” – ističe poznati američki virolog dr. Tom Moorcroft (izvor: 3), a sigurni smo da ste do sada i vi čuli za ljude koji su prebolili Covid-19 a gotovo i da nisu osjetili simptome!*

Da, bili su to ljudi sa IZUZETNO jakim imunitetom! (više o tome ovdje)

Ulje čurekota u svome sastavu sadrži i 100+ minerala, vitamina i hranljivih tvari (Vitamini b1, b2, b6, omega 3, omega 6, željezo, cink, itd), limun je prirodni izvor vitamina ‘C’, a kada ubacimo u kombinaciju i med dobijemo jednu pravu ‘mulvitaminsku bombu’ koja zaista može učiniti ‘ČUDA’ za imunitet!

I da, jak imunitet ima i svoje ‘pozitivne nuspojave’ a to je da budemo zdravi, energični, odmorni, bolje raspoloženi i otporni na razne bolesti!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button