BihaćVijesti

JAPODSKI OTOCI – PARADIS NA LJEPOTICI UNI

Koliko ste puta poželjeli pobjeći od dosadne učmale svakodnevnice, od ubrzanog načina života ili pak odmoriti se u nekom mirnom kutku gdje će vam glavni sugovornik biti priroda sa svojim čarima i blagodatima: bujnom zelenom vegetacijom, cvrkutom ptica, žuborom rijeke ili njenim tihim, mirnim tokom – vaš izbor; gdje će vam svakim jutrom lice biti umiveno, ozareno i milovano jutarnjim suncem…

Dvoumili ste se i niste znali gdje poći? Evo gdje, naš prijedlog bi bio Japodski otoci na ljepotici Uni. Zašto?, evo navest ćemo i nekoliko valjanih razloga.

Bajkovit i jedan od najljepših kutaka u Nacionalom parku Una, Japodski otoci, koje nam priroda podari i zaduži nas da ih njegujemo i čuvamo, predstavljaju jednu od najatraktiivnijih, najljepših i najprimamljiviju destinaciju za koju vrijedi posjetiti.

Turistička destinacija Japodski otoci smještena je nedaleko od Bihaća, u naselju Račić, a ista baštini tradiciju Japoda, najstarijeg Ilirskog plemena čiji su ostatci pronađeni na ovim prostorima.

Japodski otoci, 5 najljepših unskih otoka, okruženi predivnim zelenim krajolicima i kraljicom rijekom Unom, pružit će vam užitak kojeg nemate priliku baš svugdje osjetiti.

Da biste saznali šta nude kao turistički proizvod najbolje je da ih posjetite.

Ne propustite priliku, odmorit ćete i dušu i tijelo u ovoj oazi, prirodnom raskošu kao iz bajke.

Prekrasno - 99%

99%

User Rating: Be the first one !

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button